Вівторок, 26 Січня, 2021

“Трохи запустив себе”. Козловський показав напівголе обважніле тіло

Український співак Віталій Козловський показав, який вигляд має з надмірною вагою. Повідомляє інтернет-видання "ГОРДОН". Український співак Віталій Козловський на своїй сторінці в Instagram оприлюднив фото...

Нове

Закуска з салату, яка буде головною на моєму святковому столі замість Олів’є

Спробувавши цей рецепт я вирішила, що мені більше не хочеться готувати класичний салат олів’є на Новий рік. Але оскільки всі його дуже люблять і чекають, то я буду робити ось такий незвичайний варіант, який однозначно здатний здивувати гостей і близьких. У мого салату дві цікавих і яскравих особливості. По-перше, він готується не з м’ясом, куркою і ковбасою. А по-друге, подається він, як оригінальна закуска у вигляді маленьких різнокольорових рулетиків. Я роблю відразу два варіанти такої закуски – з червоною рибою і з крабовими паличками. Смак у мого салату-закуски виходить практично класичний, але подача в такому вигляді як не можна краще підходить під будь-яке свято.

Інгредієнти на 2 рулету по 24 см (12 порцій):

  • Крабові палички – 4 шт.
  • Солона червона риба – 70 г
  • Варена картопля – 4 шт.
  • Варена морква – 1 шт.
  • Варені яйця – 2 шт.
  • Зелена цибуля – 4 стрілки
  • Солоні огірки – 2-3 шт.
  • Майонез, сіль і перець – за смаком

Приготування:

  • Потовкти відварену “в мундирі” картоплю в пюре до максимальної однорідності. Солити і додавати до неї що-небудь не потрібно.
  • Для наступної дії потрібен будь-який бамбуковий килимок, який потрібно обернути харчовою плівкою. На килимок викласти картоплю і рівномірно розподілити. Оскільки у мене рецепт в двох варіантах, то я робила все відразу на двох килимках. Відповідно, всі зазначені загальні інгредієнти діляться навпіл.
  • Натерти відварену моркву на великій тертці.
  • Викласти натерту моркву на картоплю.
  • Зробити зверху майонезну сіточку, посолити і поперчити за смаком.
  • Натерти на великій тертці варені яйця. Жовтки від білків не відокремлювати.
  • Викласти натерті яйця поверх майонезної сіточки і знову зробити зверху сіточку з майонезу.
  • Підготувати крабові палички. Розгорнути кожну в лист, скласти листи один на одного і нарізати тонкою соломкою. Палички розбираються дуже легко. Звичайно можна їх нарізати не розбираючи, але краще зробити так.
  • Тонко нарізати будь-яку солону червону рибу. Її потрібно зовсім небагато.
  • На один килимок викласти крабові палички.
  • На другий килимок викласти червону рибу.
  • Дрібно нарізати зелену цибулю.
  • Викласти цибулю на рибу і на крабові палички, залишивши трохи для прикраси і остаточного сервування.
  • Обидва варіанти зверху ще раз покрити сіточкою з майонезу.
  • Акуратно загорнути килимки в рулети з квадратними гранями, ущільнюючи і придавлюючи їх з усіх боків руками.
  • Ось так виглядають зібрані і сформовані рулети.
  • Нарізати рулети на шматочки по 4 см гострим ножем і перекласти їх на блюдо допомогою лопатки.
  • Підготувати солоні огірки, нарізавши їх на дуже тонкі шматочки двох видів уздовж і поперек.
  • Прикрасити рулетики зверху шматочками огірка і посипати зеленою цибулею.
  • Ось така чарівна закуска з традиційних для салату інгредієнтів виходить.

Смачного!

Також читайте: СМАЧНИЙ І ПРОСТИЙ САЛАТ З КУРКОЮ, КВАСОЛЕЮ І СУХАРИКАМИ




Нове

Не пропусти