Трубочки з лаваша. Можна смажити на сковороді, можна випікати у духовці. Начинку можна використовувати будь-яку сир, повидло.
Інгредієнти:
- лаваш – 2 шт
- яблука – 5-6 шт
- цукор – 2-5 ст.
- лимонний сік – 2-3 ст.
Приготування:
Яблука приблизно 5-6 шт очистимо і натремо на великій тертці.
Кладемо на суху сковороду збризкуємо соком лимона, додаємо цукор за смаком. Смажимо до випарювання рідини приблизно 5-7 хвилин, знімаємо з вогню.
Беремо лаваш, розрізаємо на прямокутники.
На край кладемо начинку та загортаємо трубочки. Тепер Вибір за Вами, можна обсмажити на олії до золотистого кольору або запекти в духовці, я сьогодні запікала в духовці.
Змастила яйцем і в духовку при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин або орієнтуйтеся по духовці.
Готові трубочки подаємо до ранкової кави або чаю.
Смачного!