Нове

Салат “Венеція”: смачна закуска за кілька хвилин

Це досить легкий салат. Причому в нього і легкий смак, і готується досить просто.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 400 г
  • Кукурудза консервована 1 банка
  • Морква по-корейськи 200 г
  • Мариновані огірки 3 шт
  • Сир 200 г
  • Часник 2 зубчики
  • Сіль, майонез

Приготування:

Насамперед потрібно відварити курячу грудку. Це швидко. Головне з цього почати, адже решту інгредієнтів варити і смажити не потрібно.

Отже, відварюємо м’ясо птиці. Нарізаємо на маленькі шматочки.

Далі нам знадобляться мариновані огірки. Беріть обов’язково міцні, щоб хрумтіли! Мариновані огірки нарізаємо вузькими скибочками.

Услід беремо корейську моркву. Не важливо, гостра чи ні – як ви любите.

Далі візьмемо банку консервованої кукурудзи та зіллємо з неї сік. Кукурудзу викладаємо у миску до наших інгредієнтів.

На середній терці натираємо сир.

Для пікантності додамо до нашого салату часник. Його натираємо на дрібній терці.

Перемішуємо всі інгредієнти у великій мисці. Солимо, додаємо майонез і можна їсти.

Дуже смачно! Візьміть такий салат собі на замітку, може ви його теж оціните.

Смачного!

Нове

Популярне