Салат стане чудовим додатком на святковому столі буде виглядати чудово. Як завжди простий і смачний рецепт.
Інгредієнти:
- Гриби – 300 г
- Курка готова – 300 г
- Квасоля червона консервована – 1 банка
- Помідор – 2 шт
- Батон – 2 шматочки
- Червона цибуля – 1 шт
- Сіль і перець
- Майонез (сметана, йогурт)
Приготування:
- Гриби (у мене гливи) нарізаємо на невеликі шматочки і смажимо до готовності.
- Нарізаємо варену курку.
- До курки додаємо червону цибулю, нарізану тонкою соломкою.
- У салатник відправляємо готові гриби і консервовану червону квасолю. Квасолю я промиваю.
- Батон нарізаємо на невеликі квадратики.
- Обсмажуємо на добре розігрітій сковороді з додаванням олії.
- Поки сухарики остигають, нарізаємо помідор.
- Відправляємо в чашу помідор, подрібнену зелень, сіль і перець за смаком.
- В останню чергу додаємо сухарики.
- Заправляємо сметаною або майонезом. Я часто роблю 50 на 50. Добре все перемішуємо.
- Салат з куркою, квасолею і сухариками готовий. Подаємо до столу.
- Салатик дуже смачний, ситний і смачний.
Смачного!
Також читайте: САЛАТ “АНАНАС” З ГРИБАМИ НА СВЯТКОВИЙ СТІЛ