Незвичайна, ніжна та дуже смачна закуска, яка подобається всім, навіть не любителям капусти! Хто пробує вперше, навіть не здогадуються одразу, що у серединці капуста. Готується дуже просто і з’їдається миттєво.
Інгредієнти:
- Капуста – 1 качан (невеликий)
- Сіль – 1/2 чайної ложки
- Яйця – 3 штуки
- Майонез – 4 столові ложки
- Борошно – 4 столові ложки
- Перець – за смаком
Приготування:
З качана капусти вирізаємо качан, опускаємо в киплячу підсолену воду і варимо 3-5 хвилин. Під час варіння відокремлюємо листя (капустяне листя має добре проваритися. Якщо капуста жорстка, то варимо капусту довше).
Беремо невелику миску, додаємо яйця, викладаємо майонез і добре перемішуємо всі інгредієнти віночком до однорідної маси.
Всипаємо борошно, додаємо чорний мелений перець за смаком і ретельно перемішуємо віночком до однорідності.
Капустяне листя нарізаємо невеликими шматочками.
Розігріваємо сковороду, додаємо олію. Обмочуємо кожен шматочок капусти в кляр і викладаємо на сковороду обсмажуватись.
Обсмажуємо на середньому вогні із двох сторін до золотистого кольору (приблизно по одній хвилині з кожного боку).
Смачного!