Нове

Капустяне листя в клярі: незвичайна закуска, яка подобається навіть тим, хто не любить капусту

Незвичайна, ніжна та дуже смачна закуска, яка подобається всім, навіть не любителям капусти! Хто пробує вперше, навіть не здогадуються одразу, що у серединці капуста. Готується дуже просто і з’їдається миттєво.

Інгредієнти:

  • Капуста – 1 качан (невеликий)
  • Сіль – 1/2 чайної ложки
  • Яйця – 3 штуки
  • Майонез – 4 столові ложки
  • Борошно – 4 столові ложки
  • Перець – за смаком

Приготування:

З качана капусти вирізаємо качан, опускаємо в киплячу підсолену воду і варимо 3-5 хвилин. Під час варіння відокремлюємо листя (капустяне листя має добре проваритися. Якщо капуста жорстка, то варимо капусту довше).

Беремо невелику миску, додаємо яйця, викладаємо майонез і добре перемішуємо всі інгредієнти віночком до однорідної маси.

Всипаємо борошно, додаємо чорний мелений перець за смаком і ретельно перемішуємо віночком до однорідності.

Капустяне листя нарізаємо невеликими шматочками.

Розігріваємо сковороду, додаємо олію. Обмочуємо кожен шматочок капусти в кляр і викладаємо на сковороду обсмажуватись.

Обсмажуємо на середньому вогні із двох сторін до золотистого кольору (приблизно по одній хвилині з кожного боку).

Смачного!

Нове

Популярне