Нове

Смачний салат “Жозефіна” для святкового столу

Салат Жозефіна готується дуже швидко, всі компоненти нарізаються і змішуються з майонезом. При цьому продукти для салату можна використовувати на свій розсуд. Наприклад, гриби підійдуть, як гливи, так і печериці. Твердий сир також можна брати абсолютно будь-який, головне, щоб вам подобався його смак. Як м’ясо дозволено замість курки, нарізати індиче філе, а також свинину чи яловичину. Тобто салат можна приготувати з тих продуктів, які є у вас в холодильнику, що дуже зручно, в будь-якому випадку вийде смачно.

Інгредієнти:

  • Куряче або індиче філе – 70 г
  • Гриби гливи – 100 г.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Сир твердий – 40-50 г
  • Зелена цибуля – за смаком
  • Майонез – 1 ч.л.
  • Олія – ​​40 мл.
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

  • Підготуйте необхідні продукти для приготування салату.
  • Гливи ретельно вимийте, наріжте на середні шматки довільної форми, закиньте на суху поверхню сковороди. Коли випарується весь грибний сік, влийте трохи олії, смажте гриби на середньому вогні 5 хвилин, в процесі їх посоліть.
  • Яйця зваріть круто, охолодіть і очистіть, наріжте великим або середніми кубиками.
  • Куряче філе зваріть в підсоленій воді до готовності. Після кипіння рідини м’ясо варіть 20 хвилин. У бульйон можна додати прянощі для аромату і більш насиченого смаку.
  • Помідор наріжте рівними кубиками. Зелену цибулю промийте, наріжте кільцями.
  • Сир твердих сортів наріжте невеликими кубиками.
  • Всі нарізані компоненти з’єднайте в одній ємності.
  • Смажені гриби остудіть, перекиньте в основний склад. Суміш заправте майонезом, ретельно перемішайте. Приправте сіллю і меленим перцем за смаком.
  • Салат готовий до подачі на стіл. Перекладіть його в невелику салатницю, присипте подрібненою зеленою цибулею.

Смачного!

Також читайте: САЛАТ З КУРКОЮ, ЯЄЧНИМИ МЛИНЦЯМИ І СВІЖИМИ ОВОЧАМИ

Нове

Популярне