Неділя, 19 Травня, 2024

Нове

Смачний крем “Пломбір”

Цей рецепт крему “Пломбір” принесе вам задоволення від приготування чудового десерту прямо вдома. Завдяки його ніжній текстурі та витонченому смаку ви зможете порадувати себе та своїх близьких на будь-яке свято чи просто радісний день.

Інгредієнти:

  • Цукор – 200 г
  • Жовтки – 4 шт
  • Кукурудзяний крохмаль – 5 ст. л
  • Ванільний цукор – 1 ч. л
  • Молоко – 500 мл
  • Вершкове масло – 250 г

Приготування:

Збити жовтки з цукром до пишної світлої піни – близько 5-7 хвилин. Додати крохмаль, ванільний цукор і знову збити протягом 3-4 хвилин. Поступово додати всі молоко кімнатної температури до суміші, добре перемішати. Перелити все в каструлю і поставити на невеликий вогонь. Варити постійно помішуючи близько 5 хвилин до загустіння. Як тільки почне кипіти та стане густішим – вимкніть. Крем перелити з каструлі в миску і накрити плівкою в контакт, щоб плівка доторкалася до всієї поверхні крему. Це потрібно, щоб на кремі не утворилася корочка. Крем охолодити в холодильнику 2-3 години, можна залишити на ніч. Збити масло кімнатної температури міксером до пишності та не переставши вбивати додавати по 1 ст.л охолодженого крему. Крем повинен триматися пишним і добре тримати форму. Відправити крем в холодильник на 30-40 хвилин. Готово!



Нове


Популярне