Цей рецепт крему “Пломбір” принесе вам задоволення від приготування чудового десерту прямо вдома. Завдяки його ніжній текстурі та витонченому смаку ви зможете порадувати себе та своїх близьких на будь-яке свято чи просто радісний день.
Інгредієнти:
- Цукор – 200 г
- Жовтки – 4 шт
- Кукурудзяний крохмаль – 5 ст. л
- Ванільний цукор – 1 ч. л
- Молоко – 500 мл
- Вершкове масло – 250 г
Приготування:
Збити жовтки з цукром до пишної світлої піни – близько 5-7 хвилин. Додати крохмаль, ванільний цукор і знову збити протягом 3-4 хвилин. Поступово додати всі молоко кімнатної температури до суміші, добре перемішати. Перелити все в каструлю і поставити на невеликий вогонь. Варити постійно помішуючи близько 5 хвилин до загустіння. Як тільки почне кипіти та стане густішим – вимкніть. Крем перелити з каструлі в миску і накрити плівкою в контакт, щоб плівка доторкалася до всієї поверхні крему. Це потрібно, щоб на кремі не утворилася корочка. Крем охолодити в холодильнику 2-3 години, можна залишити на ніч. Збити масло кімнатної температури міксером до пишності та не переставши вбивати додавати по 1 ст.л охолодженого крему. Крем повинен триматися пишним і добре тримати форму. Відправити крем в холодильник на 30-40 хвилин. Готово!