Вівторок, 28 Травня, 2024

Нове

Смачна тушкована яловича печінка

Цей рецепт яловичої печінки, тушкованої в молоці, пропонує швидкий і простий спосіб приготування неймовірно ніжної та смачної страви. Завдяки використанню молока, м’ясо стає ніжним і соковитим, а пряні спеції надають особливого аромату і смаку.

Інгредієнти:

  • Яловича печінка – 400 г
  • Оливкова олія – 1 ст. л
  • Молоко – 500 мл
  • Борошно – 100 г
  • Сіль, перець, зелень – до свого смаку
  • Цибуля – 1 шт

Приготування:

Печінку промийте та обсушіть паперовими рушниками. Наріжте на шматочки. У сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Обваліть печінку в борошні та обсмажте 2–3 хвилини до утворення скоринки. Додайте нарізану цибулю. Посоліть і поперчіть. Залийте молоком. Після закипання тушуйте під кришкою на невеликому вогні близько 30 хвилин.



Нове


Популярне