Цей рецепт яловичої печінки, тушкованої в молоці, пропонує швидкий і простий спосіб приготування неймовірно ніжної та смачної страви. Завдяки використанню молока, м’ясо стає ніжним і соковитим, а пряні спеції надають особливого аромату і смаку.
Інгредієнти:
- Яловича печінка – 400 г
- Оливкова олія – 1 ст. л
- Молоко – 500 мл
- Борошно – 100 г
- Сіль, перець, зелень – до свого смаку
- Цибуля – 1 шт
Приготування:
Печінку промийте та обсушіть паперовими рушниками. Наріжте на шматочки. У сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Обваліть печінку в борошні та обсмажте 2–3 хвилини до утворення скоринки. Додайте нарізану цибулю. Посоліть і поперчіть. Залийте молоком. Після закипання тушуйте під кришкою на невеликому вогні близько 30 хвилин.