Нове

Фруктове морозиво: рецепт, який приготує навіть дитина

Немає нічого кращого, ніж покуштувати в жаркий день домашнє фруктове морозиво. Рецепт, приготований своїми руками, виконується тільки з натуральних інгредієнтів. На відміну від магазинних аналогів, в них немає кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози і штучних ароматизаторів. Корисне домашнє фруктове морозиво пропонуємо приготувати всього з п’яти і навіть менше інгредієнтів! Три смачних і перевірених рецептів на вибір: полуниця, кавун, лимон і ягоди.

Фруктове морозиво з персиком і полуницею з йогуртом

Рецепт натуральний також стане хорошим способом додати більше поживних речовин в раціон без використання рафінованого цукру.

Продукти:

  • 1 ½ склянки протертої (пюре) полуниці;
  • 1 ½ ст. подрібнених персиків;
  • ⅔ ст. ванільного грецького йогурту
  • 3 ст. ложки меду.

Приготування:

  • У блендері змішайте полуницю з чотирма чайними ложками меду і відкладіть в сторону. Очистіть блендер, подрібніть нарізані персики пюре з двома чайними ложками меду, відкладіть.
  • Складіть фруктове морозиво в форму наступним чином: 2 чайні ложки полуничного пюре, 1 чайна ложка йогурту, 2 чайні ложки персикового пюре і повторіть. Зробіть фруктове пюре останнім шаром.
  • Постукайте по формі на столі, щоб переконатися, що всі шари вляглися.
  • Обережно постукайте по формочці ще раз, щоб видалити бульбашки повітря.
  • Вставте палички для морозива і заморозьте на ніч.

М’ятна фруктове морозиво з кавуном

Приготуйте з задоволенням легкі освіжаючі ласощі – фруктове морозиво. Рецепт простий, готується швидко. Результат допоможе охолонути від спеки.

Продукти:

  • 3 ст. очищених від кісточок і шкірки скибочок кавуна;
  • 1 ст. л. свіжого листя м’яти;
  • 2 ст. ложки соку лайма;
  • 1 ½ ст. кокосової води;
  • 1 ст. ложка меду.

Приготування:

  • У блендері подрібніть 2 ½ склянки нарізаних кубиками шматочків кавуна, кокосову воду, порізані або порвані руками листя м’яти, сік лайма і мед. Наріжте ½ склянки скибочок кавуна маленькими кубиками.
  • Рівномірно розділіть кавун, нарізаний кубиками, по формах. Злегка постукайте, щоб шматочки розклалися рівномірно.
  • Перемішайте суміш, утворену в чаші блендера, потім рівномірно розподіліть її по формах для морозива.
  • Вставте палички всередину маси. Заморозьте заготовки на 6 годин або на ніч.

Цитрусово-ягідне морозиво

Для досягнення легкості в якості основи використаний грецький йогурт. Слідуючи рекомендаціям, ваше фруктове морозиво приготоване за рецептом буде містити не більше 100 калорій. А головне – буде приготовлено тільки з натуральних інгредієнтів!

Продукти:

  • ½ ст. апельсинового соку;
  • 2 ст. л. лимонного соку;
  • 1 ½ ст. свіжих ягід;
  • 2-4 ст. л. меду або цукру;
  • 1 ст. л. лимонної цедри.

Приготування:

  • Відміряйте рекомендовані інгредієнти в чашу блендера.
  • За бажанням додайте кілька крапель екстракту ванілі.
  • Змішайте продукти до отримання однорідної маси.
  • Розлийте по формах, ставте палички.
  • Приберіть в морозилку на 6-8 годин.

Також читайте: КОРИСНИЙ СНІДАНОК ВСЬОГО ЗА 30 ХВИЛИН!

Нове

Популярне