Нове

Домашній яблучний зефір – простий базовий рецепт

Зефір – скільки в цьому слові солодощів і ніжності.

Інгредієнти:

  • 2 яєчних білка
  • 150 г цукру
  • 2 середніх яблука
  • 20 г желатину

обсипання

  • 2 ч. л. цукрової пудри
  • 1 ч. л. крохмалю

Приготування:

  • Листочки желатину залити 1 склянкою холодної води і залишити набухати.
  • Яблука очистити від шкірки і насіння, нарізати невеликими скибочками і відправити в мікрохвильову піч на 1-2 хвилини, виставивши максимальну потужність. Потім протерти через сито в пюре.
  • В отримане яблучне пюре покласти набряклий желатин і залишити до повного його розчинення. Дати пюре трохи охолонути.
  • Яєчні білки збити в міцну піну, потім в три прийоми всипати цукор, збиваючи до однорідності. Не припиняючи збивати в білки влити пюре з желатином. Збивати протягом 10 хвилин на максимальній швидкості міксера.
  • Масу перекласти в кондитерський мішок з насадкою «Зірочка» і видавити заготовки на лист пергаменту.
  • Залишити зефір остигати при кімнатній температурі на 8-10 годин, після цього застиглі половинки з’єднати між собою і обваляти в суміші цукрової пудри і крохмалю.

От і все! Готово! Смачного.

Також читайте: НЕЗВИЧАЙНІ ПІСОЧНІ БУЛОЧКИ НА ЯБЛУЧНОМУ ПЮРЕ

Нове

Популярне