Нове

Домашні вафлі на сковороді зі згущеним молоком. Готуємо вафлі без вафельниці

Домашні вафлі на сковороді зі згущеним молоком. Сьогодні навчимося готувати смачні вафлі без вафельниці. Приготувати їх дуже легко, я б сказала що легше і бути не може. Рецепт вафлі на сковороді підкорив мене своєю простотою. Вафельні трубочки виходять дуже смачними, і відразу згадується безтурботне дитинство. В якості начинки можна використовувати білковий крем, заварний або як я відварити згущене молоко в банці, мазати на вафлі і радіти цій смакоті.

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор – 150 г
  • Ванілін – 1 уп.
  • Молоко 2,5% – 100 мл
  • Борошно – 200 г
  • Згущене молоко – 1 банка.

Приготування:

1. У глибоку миску розбиваємо три яйця. Всипаємо 150 грам цукру. Збиваємо міксером на середній швидкості. Яєчна маса повинна стати світлою, крупинки цукру практично не повинні відчуватися.

2. Всипаємо пакетик ваніліну або ванільного цукру. Додаємо щіпку солі. Вливаємо 100 мл молока (молоко я використовую 2,5% жирності). Протягом 1 хвилини збиваємо всі інгредієнти міксером.

3. Просіваємо через сито 200 г пшеничного борошна, я завжди беру вищого сорту і Вам раджу. Перемішуємо суміш до однорідності.

4. Сковороду змащуємо рослинною олією, трохи прогріваємо. За допомогою великої ложки виливаємо суміш на сковороду і розрівнюємо по поверхні сковороди. Повинен вийти тонкий млинець.

5. Обсмажуємо млинець на середньому вогні протягом 2-3 хвилин. Потім перевертаємо і смажимо ще 1-2 хвилини. Тут за часом слід орієнтуватися на свою плиту. Пересушувати вафлю не можна, інакше при скручуванні вона потріскається.

6. Як вафля буде готова, забираємо її і дуже швидко змащуємо вареним згущеним молоком, скручуємо в ріжок або трубочку. Якщо згорнули трубочкою то покладіть її швом вниз, якщо ріжком для кращої фіксації поставте в склянку.

Смачного!

Також читайте: СИРНЕ ПЕЧИВО ТРУБОЧКИ З НАЧИНКОЮ. ШВИДКО І ПРОСТО ДО ЧАЮ!

Нове

Популярне