Сьогодні я до вас з новим рецептом з кабачків. Будемо готувати грибний жульєн в в кабачках. Рецепт просто приголомшливий, це дуже смачно. Гриби з кабачком відмінно поєднуються. Цей рецепт підійде і для домашнього обіду або вечері, і на святковому столі буде актуально.
Жульєн в кабачках:
- Гриби – 250 г
- Цибуля – 1 шт
- Кабачок – 1 шт
- Сир – 70 г
- Сіль і перець
- Вершки – 150 мл
Нарізаємо дрібно цибулю. Обсмажуємо на розігрітій сковороді до м’якості.
Гриби нарізаємо кубиками і відправляємо до цибулі. Смажимо до готовності. Не забуваємо сіль і перець.
Потім додаємо вершки і тушкуємо 5 хвилин.
Кабачок ріжемо на шматочки і вирізаємо середину.
Серединку ділимо на дві частини і нижню частину повертаємо назад.
Викладаємо заготовки з кабачків на деко. Всередину кабачків перекладаємо гриби.
Зверху посипаємо сиром. Запікаємо в розігрітій духовці до 180 С 25-30 хвилин.
Дуже смачно. Обов’язково спробуйте!
Також читайте: ОМЛЕТ З КАБАЧКАМИ. ЧУДО СНІДАНОК ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ