Середа, 1 Грудня, 2021

Нове

Заливний пиріг з м’ясом: рецепт випічки з м’ясом

Пиріг виходить дуже смачним, ситним і готується легко та просто.

Приготуйте за нашим рецептом заливний пиріг з м’ясом і побалуйте своїх рідних смачною випічкою з яскравим смаком, що запам’ятовується.

Інгредієнти для начинки:

  • Консервована лосятина – 1 банка
  • Консервована оленина – 1 банка
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля – 2 шт
  • Рослинна олія
  • Сушена м’ята

Інгредієнти для тіста:

  • Борошно – 200 г
  • Кефір – 200 г
  • Майонез – 200 г
  • Сіль – 5 г
  • Яйця – 2 шт
  • Сода – 1 ч. ложка

Приготування:

На рослинній олії обсмажуємо дрібно нарізані цибулю та моркву (моркву можна натерти на великій тертці). До обсмажених овочів додаємо консервовану лосятину, оленину та за смаком чорний перець. Тушкуємо на сковороді все разом не більше семи хвилин. Приступимо до приготування тіста. У миску відправляємо кефір, майонез, яйця, сіль і все ретельно перемішуємо. Все змішуємо з борошном, додаємо соду і також ретельно перемішуємо все віночком. Начинку – м’ясо з овочами відкидаємо на сито, щоб позбутися зайвої вологи. Пергамент викладаємо на глибоке деко, збризкуємо олією і наливаємо на нього половину приготовленого тіста. Силіконовою лопаткою рівномірно розподіляємо тісто пергаментом. На тісто розподіляємо начинку, що остигнула, і додаємо трохи сушеної м’яти. Начинку закриваємо тістом, що залишилося, і відправляємо лист в розігріту до 185 градусів духовку на 15 хвилин. Готовий заливний пиріг ріжемо на шматочки, подаємо до столу та насолоджуємося смаком.

Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!



Нове


Не пропусти