Четвер, 14 Січня, 2021

Перехворіла на COVID-19 Єфросиніна розповіла про самопочуття

За словами української ведучої Маші Єфросиніної, яка перехворіла на COVID-19, після першого тренування вона почувалася банкою із квашеними помідорами. Перехворіла на COVID-19 українська ведуча Маша...

Нове

Закуска в лаваші: гостра і дуже смачна

Сьогодні приготуємо гостреньку закуску в лаваші з найпростіших продуктів. Закуска настільки смачна, що ніколи не залишається на другий день.

Інгредієнти:

  • 1 лаваш 150 г
  • 200-250 г майонезу
  • 5-6 зубчиків часнику
  • 30 г кропу або будь-якої іншої зелені на ваш смак
  • 3 яйця
  • 150 г сиру
  • 2 середніх помідора

Приготування:

  • До майонезу додаємо пропущений через прес часник і добре все розмішуємо. Кількість часнику беріть на свій смак, чим більше часнику, тим гостріша і ароматна буде закуска.
  • Беремо лаваш, у мене сьогодні лаваш з тандира, значить темна сторона лаваша піде всередину. Для зручності розрізаємо лаваш навпіл, щедро змащуємо часниковим майонезом.
  • Посипаємо дрібно порубаним кропом.
  • Потім посипаємо яйцями натертими на великій тертці.
  • Наступний шар з твердого сиру натертого на середній тертці.
  • Відступаємо від краю лаваша 7-8 см і викладаємо доріжкою нарізані дрібними кубиками томати.
  • Потім звертаємо лаваш в щільний рулет. Перекладаємо в харчовій пакет або загортаємо в харчову плівку. Кладемо в холодильник мінімум на 30 хвилин, щоб лаваш просочився і став м’яким.
  • Рулет нарізаємо на шматочки шириною 3-4 см укладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Смачного!

Також читайте: НАЙПОПУЛЯРНІШИЙ САЛАТ В КАФЕ І РЕСТОРАНАХ – САЛАТ «ФРАНЦУЗЬКИЙ ПОЦІЛУНОК»




Нове

Не пропусти