Четвер, 13 Травня, 2021

Ірина Федишин посадила картоплю і знову повеселила мережу

Співачка Ірина Федишин знову дала привід дотепникам в мережі продемонструвати свої таланти. Артистка показала, як разом з сім'єю садить картоплю. На цей раз в...

Нове

Торт “Пташине молоко”. Мій сімейний рецепт

Цей торт полюбляє багато людей за його легку структуру. Він стане окрасою вашого святкового столу. Бісквіт до нього можна пекти і шоколадний, і ванільний.

Інгредієнти:

тісто

  • 4 яйця
  • 1 ст. цукру
  • 1 ст. борошна
  • 2 ст. л. какао-порошку

крем

  • 10 яєць
  • 250 г цукру
  • 2 ст. л. борошна
  • 1 ст. молока
  • 40 г желатину
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 250 г вершкового масла

глазур

  • 125 г маргарину
  • 2 ст. л. цукру
  • 4 ст. л. какао-порошку
  • 50-60 вершків

Приготування:

  • Тісто: збити яйця з цукром.
  • Додати борошно і какао-порошок.
  • Тісто перелити в форму, дно якої вистелена папером для випічки, і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
  • Крем: яєчні жовтки відокремити від білків і збити з половиною порції цукру. Додати борошно і молоко.
  • Суміш поставити на водяну баню і уварювати до загустіння, постійно помішуючи.
  • Суміш пропустити через сито і остудити.
  • Желатин залити холодною водою і залишити на деякий час, потім віджати від рідини і «розпустити» на водяній бані.
  • Збити яєчні білки з цукром, що залишився і ванільним цукром.
  • Розм’якшене вершкове масло збити з жовтковою масою. Додати збиті білки і желатин. Розмішати крем до стану однорідної маси.
  • Готовий корж покласти на підставку для торта, навколо встановити кільце для торта і вилити підготовлений крем. Торт поставити в холод на 12 годин для застигання крему.
  • Глазур: в сотейнику розтопити маргарин, всипати цукор, какао порошок і влити вершки.
  • Зняти кільце з торта, залити шоколадною глазур’ю, відправити в холод до повного застигання глазурі, а потім прикрасити торт, як підкаже Вам фантазія.

Смачного!

Також читайте: ДОМАШНІЙ ЯБЛУЧНИЙ ЗЕФІР – ПРОСТИЙ БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ



Нове


Не пропусти