Середа, 20 Жовтня, 2021

Нове

Торт без випічки з сирного тіста

Сирне тісто для торта замішую за лічені хвилини. Воно виходить рідким, з нього готую млинці і збираю торт. Крем для нього замішую дуже швидко і з невеликою кількості продуктів. Торт виходить багатошаровий, неймовірно ароматний і смачний.

Інгредієнти:

Для коржів:

  • 350 г сир
  • 6 шт. курячі яйця
  • 6 ст.л. цукор
  • 4 ст.л. борошно пшеничне
  • 2 ст.л. рослинна олія
  • 1 ст.л. розпушувач

Для крему:

  • 1 банка згущене молоко (380 г)
  • 250 г сметана (25%)
  • 2 шт. банани (середні)
  • 4 ст.л. сік лимона

Приготування:

Для млинців (коржів) в миску викладаємо сир, розбиваємо яйця, додаємо цукор і збиваємо блендером до однорідної суміші.

Потім додаємо борошно, розпушувач, масло.

Збиваємо віночком і отримуємо рідке повітряне тісто.

Випікаємо млинці з 2 сторін на сковороді (діаметр 22 см).

Виходить 10 млинців. Складаємо їх один на одного і охолоджуємо. Щоб не підсохли, накриваємо рушником.

Для крему в мисці збиваємо блендером незбиране згущене молоко і сметану.

Потім додаємо нарізані банани і знову збиваємо. Якщо не любите банани, то не додавайте їх.

Крем виходить рідкуватий. Щоб він загус, поступово вливаємо лимонний сік і продовжуємо збивати. Крем стає густим. Він виходить з приємною легкою кислинкою і ненав’язливим банановим смаком.

Нерівні краї млинців обрізаємо за допомогою кільця або тарілки, викладаємо на тарілку по одному і змащуємо кремом.

Збираємо торт і змащуємо кремом боки. Відправляємо в холодильник на 3-4 години.

Потім торт виймаємо і прикрашаємо. Для прикраси використовувала шоколад, натерла на дрібній тертці. Можна ще підсушити на сковороді залишки від млинчиків, покришити їх і посипати торт.

Готовий торт без випічки нарізаємо і насолоджуємося смаком. Він виходить ніжним, солодким, дуже ароматним і смачним.

Смачного!!



Нове


Не пропусти