Такі тістечка з джемом готую, коли мало часу на приготування. Смачно, бюджетно, із продуктів, які завжди є вдома. Печиво з начинкою готується легко, без яєць, і виходить у всіх! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Вода – 100 мл
- Цукровий пісок – 70 г
- Рослинна олія – 40 мл
- Борошно – 270 г
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Сіль – щіпка
- Джем або варення – за смаком
Приготування:
У миску вливаємо воду, насипаємо цукровий пісок, сіль і ретельно розмішуємо. Наливаємо олію і ще раз розмішуємо.
Всипаємо приблизно одну третину просіяного борошна, розпушувач і добре змішуємо до однорідного стану.
Всипаємо поступово борошно і замішуємо тісто.
Розділяємо на дві рівні частини та розкочуємо у прямокутні пласти, товщиною 3-4 мм.
Перекладаємо один пласт на лист, застелений пергаментом. Змащуємо джемом або варенням.
Зверху накриваємо другим пластом і злегка защипуємо краї. Трохи наколюємо зверху тісто.
Випікаємо 20 хвилин, при 180 градусах. Нарізаємо на смужки та посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!