Вівторок, 18 Червня, 2024

Нове

Сирна запіканка з персиками – яскрава, ніжна та апетитна

Зазвичай сирні запіканки готують без будь-яких добавок, експериментуючи тільки з сирною складовою. Сьогодні ж ми пропонуємо вам абсолютно новий, але разом з тим дуже смачний рецепт з додаванням персиків. Така запіканка завжди виходить дуже яскравою та апетитною, а ще ця страва чудово урізноманітнить звичне меню.

Для подачі використовуйте сметану або згущене молоко.

Інгредієнти:

  • Сир – 400 г
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Цукровий пісок – 5 ст. л.
  • Яйця курячі – 2-3 шт.
  • Сода – 1/4 ч. л.
  • Персик – 1-2 шт.

Приготування:

Сир можна брати як фермерський, так і магазинний, із дрібною структурою.

За бажання можна подрібнити сир блендером, щоб консистенція була кремоподібнішою. З’єднайте сир з цукровим піском і добре перемішайте.

Курячі яйця найкраще розбити в миску і збовтати вилкою, а потім додати до сиру. Небагато яєчної суміші потрібно залишити для змащування запіканки.

Тепер додайте до сирної маси попередньо просіяне борошно і добре перемішайте.

Персики потрібно вимити, видалити кісточку та нарізати м’якуш кубиками.

Коли персики будуть підготовлені, їх потрібно додати в миску.

Деякі господині також додають до сирної маси ванільний цукор.

Добре перемішайте масу. Якщо сирна основа виходить занадто рідкою, ви можете додати ще трохи борошна.

Форму для запіканки можна попередньо змастити олією, але цього можна і не робити. Перекладіть сирну масу у форму та вирівняйте зверху за допомогою ложки.

Заздалегідь залишеною яєчною сумішшю потрібно змастити майбутню запіканку. Тепер можна поставити форму у духовку. Запікати слід 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Готову запіканку найкраще подавати зі сметаною або згущеним молоком. А можна подати і без добавок – теж буде дуже смачно.

Смачного!



Нове


Популярне