Якщо ви шукаєте щось нове та особливе для сніданку, тоді цей рецепт – ідеальний варіант для вас. Солодкі грінки з гарбузом – це не лише смачний спосіб розпочати день, але і неймовірно корисний варіант перекусу. Готуючи це блюдо, ви отримаєте неабияке задоволення від процесу та зможете насолодитись неймовірним ароматом.
Інгредієнти:
- Яйце – 4 шт
- Пюре гарбуза – 100 г
- Молоко – 180 г
- Цукор – 1 ст. л
- Вершкове масло – 50 г
- Білий хліб – 1 батон
- Кориця – 1/2 ч. л
Приготування:
Розбиваємо яйця виделкою. Додаємо молоко, пюре гарбуза, цукор та корицю. Розтоплюємо вершкове масло на середньому вогні. Нарізаємо батон кружечками. Повністю занурюємо їх в яєчно-гарбузовий мікс та смажимо з обох сторін протягом 3–5 хвилин, доки вони не стануть золотистими.