Середа, 24 Квітня, 2024

Нове

Смачний яблучний конфітюр

Приготування конфітюру – це прекрасний спосіб зберегти смак та аромат яблук на довгий час. Яблучний конфітюр із соковитим імбиром – це не просто десерт, а також корисний додаток до різноманітних страв. Спробуйте приготувати цю страву за нашим рецептом.

Інгредієнти:

  • Яблука – 1,5 кг
  • Вода – 200 мл
  • Сік – 1 лимона
  • Цукор – 1 кг
  • Імбир – 100 г

Приготування:

Очищуємо яблука, видаляємо серцевину, нарізаємо на маленькі кубики. Імбир натираємо на терку. У каструлю наливаємо 200 мл води та додаємо сік лимону. До води додаємо цукор, доводимо до кипіння та варимо 5 хвилин. Викладаємо підготовлені яблука та імбир у сироп, перемішуємо, зменшуємо вогонь і варимо, помішуючи, 45 хвилин. Конфітюр повинен стати густим. Розкладаємо конфітюр у посуд.



Нове


Популярне