Ніжно, смачно і готується буквально за 10 хвилин. Якщо Ви його спробуєте, то обов’язково будете часто готувати.
Інгредієнти:
- Сметана 25-30% – 600 грамів
- Цукрова пудра – 150 грамів
- Печиво “Рибки” – 400 грамів
- Шоколад для прикраси
- Ягоди для прикраси
Приготування:
- До сметани додаємо цукрову пудру.
- Збиваємо міксером 1-2 хвилини.
- Додаємо до крему печиво.
- Добре перемішуємо масу. За бажанням можна додати банан, консервований ананас.
- Застеляємо чашку фольгою або харчовою плівкою. Викладаємо масу і прибираємо в холодильник на пару годин.
- Потім перевертаємо торт на тарілку і знімаємо фольгу.
- Поливаємо шоколадом.
- Прикрашаємо ягодами.
Все готово! Смачного!
Також читайте: ШОКОЛАДНО-СИРНИЙ ПИРІГ