Салат з курячою печінкою, зеленим горошком та солоними огірками – це чудовий варіант для тих, хто хоче приготувати легку та смачну страву.
Курячу печінку можна знайти в будь-якому магазині, а зелений горошок та солоні огірки додадуть особливий смак та аромат.
Цей салат ідеально підходить для перекушування або обіду і буде чудовим доповненням до основної страви.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати цей салат, який сподобається всім вашим близьким і гостям.
Інгредієнти:
- печінка куряча – 400-500 г
- морква – 1 шт.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- зелений горошок консервований – 1 банка
- огірок солоний – 2-3 шт.
- олія – для смаження
- сіль, мелений чорний перець – за смаком
Приготування:
Підготуйте курячу печінку – промийте її, зачистіть від плівок та прожилок і наріжте невеликими шматочками.
Розігрійте сковороду з олією і обсмажте до готовності курячу печінку. Наприкінці приготування до смаку посоліть і поперчіть печінку.
Ріпчасту цибулю наріжте кубиком і також обсмажте її на олії до м’якості.
Обсмажену цибулю можна перекласти на сито, щоб видалити надлишки олії.
Моркву очистіть та натріть на великій тертці. Обсмажте її на олії до м’якості.
Солоні огірки наріжте невеликим брусочком.
З консервованого горошку злийте рідину.
Візьміть миску або салатник, викладіть обсмажену цибулю.
До цибулі викладіть обсмажену моркву, солоні огірки та зелений консервований горошок.
До овочів викладіть обсмажену курячу печінку, заправте салат на смак майонезом (майонез можете замінити сметаною, але мені більше подобається саме з майонезом).
Перемішайте салат, поставте його в холодильник на 30-40 хвилин, щоб він настоявся.
Салат із курячої печінки з овочами готовий! При подачі його можна посипати нарізаною петрушкою та зеленою цибулею.
Смачного!