Неділя, 19 Травня, 2024

Нове

Смачний та простий печинковий паштет

Цей рецепт простого паштету з курячої печінки з вином і родзинками принесе вам насолоду від приготування вишуканої страви просто вдома. Завдяки поєднанню ніжного смаку печінки з вином і солодким акцентом родзинок ви отримаєте справжню вишуканість на вашому столі.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 800 г
  • Родзинки – 100 г
  • Десертне вино – 6 ст. л
  • Часник – 2 зубчики
  • Вершкове масло – 100 г
  • Жирні вершки – 150 мл
  • Сіль – до свого смаку
  • Оливкова олія – 1 ст. л
  • Шавлія – 1 гілочка

Приготування:

Родзинки залийте вином. Накрийте кришкою та нагрійте у мікрохвильовці 3 хвилини, після охолодіть. Печінку наріжте невеликими шматочками. Часник подрібніть. Шавлію наріжте. У сковороді розігрійте масло на середньому вогні та за 5–7 хвилин обсмажте печінку з часником та шавлією. Розмеліть печінку в блендері. Додайте вершки, дві ложки вина, яке нагрівали з родзинками, а також сіль. Знову збийте. Одну або кілька форм для паштету змастіть оливковою олією. На дно викладіть родзинки, а поверх них — паштет. Накрийте їжовою плівкою та відправте в холодильник на 2–3 години.



Нове


Популярне