Ці смачні сендвічі з тортильї ідеально підходять для сніданку, обіду чи перекусу. Їх легко приготувати, а смакові якості вразять навіть вибагливих гурманів. Використання таких інгредієнтів, як шинка, яйця та авокадо, забезпечать вам ситність та енергію на весь день.
Інгредієнти:
- Тортилья – 2 шт
- Шинка – 2 шматочки
- Бекон – 4 шматочки
- Яйце – 3 шт
- Авокадо – 1/2 шт
- Рослинна олія – 1 ст. л
- Сіль, перець – до свого смаку
Приготування:
На сковорідці підрум’яньте бекон, перекладіть його на тарілку. У жиру, що залишився від бекону, підсмажте яєчню, часто помішуючи та розбиваючи лопаткою кусочки. Приправте сіллю та перцем. М’якуш авокадо наріжте тонкими пластинами. Кожну тортилью розріжте посередині з одного краю до центру. Викладіть на стіл розрізом до себе. На нижню ліву частину покладіть шинку, на верхню — бекон, потім авокадо, а на нижню праву — яйця. Загніть верхню частину з шинкою, потім підверніть праворуч на авокадо і загніть вниз на яєчню. На сковороді розігрійте олію. Підсмажте сендвічі з тортильї з обох сторін до золотистого кольору.