Шоколадний бісквіт – це класичний десерт, який завжди радує своїм ніжним смаком і ароматом какао. Цей рецепт відмінно підійде для будь-якої вечері або святкового заходу, адже він простий у приготуванні та завжди викликає захват.
Інгредієнти:
- Борошно – 1 стакан
- Цукор – 1 стакан
- Какао – 1/2 стакана
- Молоко – 1 стакан
- Яйце – 2 шт
- Рослинна олія – 50 мл
- Розпушувач тіста (11 г) – 1 пакетик
- Ванілін – до свого смаку
Приготування:
Змішайте борошно, цукор, розпушувач, ванілін, какао, додайте молоко, налийте рослинну олію. Збийте яйця міксером (5 хвилин) і додайте в тісто. Добре збийте. Випікайте при 180 градусах 30-45 хвилин.