Яйце-кокот – це оригінальний рецепт, який поєднує в собі смакові якості яєць, ветчини та овочів, доповнюючи їх ніжним ароматом твердого сиру. Це смачне та ситне блюдо стане чудовим варіантом для сніданку або легкого обіду, яке приготується дуже швидко і просто, радуючи вас та вашу сім’ю насиченим смаком та корисними складовими.
Інгредієнти:
- Яйце – 1 шт
- Шинка – 40 г
- Помідори – 40 г
- Перець солодкий – 40 г
- Сир твердий – 15 г
- Сметана або йогурт – 1 ст. ложка
- Сіль – до свого смаку
Приготування:
Шинку, перець і помідори нарізати кубиками та викласти в креманку. Розділити яйце на білок і жовток. Йогурт викласти на м’ясо з овочами, посолити, викласти натертий сир і вилити зверху білок, не вбиваючи його. Поставити в духовку на 15 хвилин при 180°. Дістати, викласти посередині жовток і відправити в духовку ще на 4 хвилини.