Свинина завжди була популярною складовою багатьох страв. Але рулет зі свинини, приготовлений за цим рецептом, здатен перетворити ваш обід або вечерю в справжню гастрономічну подорож. З використанням соєвого соусу, гірчиці та інших спецій, ця рулька виходить неймовірно смачною та ароматною.
Інгредієнти:
- Рулька свиняча – 1 кг
- Лавровий лист – 3 шт
- Соєвий соус – 100 мл
- Гірчиця – 1 ст. л
- Часник – 2 зубчики
Приготування:
Розчиніть гірчицю у соєвому соусі. Маринад для рульки готовий. Рульку промийте та обсушіть. Гострим ножем зробіть кілька глибоких надрізів у шкірці. Часник наріжте пластинками. В прорізи вставте пластинки часнику. Змастіть рульку маринадом з усіх сторін. Залиште маринуватися протягом 20-30 хвилин. Покладіть зверху лаврові листочки. Щільно обережно фольгою. Зробіть в ній кілька проколів зубочисткою, щоб виходив пар. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте рульку близько 1,5 години. Більша вага, відповідно, більше часу. Для отримання золотистої скоринки розверніть фольгу приблизно за 20 хвилин до закінчення приготування.