Лосось у вершковому соусі – це вишукана страва, яка поєднує в собі ніжний смак риби з ароматним соусом на основі сливок.
Інгредієнти:
- Лосось – 450-500 г
- Часник – 2 зубчик
- Знежирені вершки – 100 мл
- Чері – 5-6 шт
- Твердий сир – 70 г
- Приправа для риби
Приготування:
Рибу нарізати на порційні шматки. Обсмажити в глибокій сковороді на краплі оливкової олії ~ по 2 – 3 хвилини з кожного боку. Потім зняти рибу з пательні та в ній же підсмажити дрібно нарізаний часник і половинки Чері ледь-ледь 2 хвилини, додати вершки, тертий сир. Довести до кипіння, постійно помішуючи соус. Викласти у сковороду знову рибу і тушити під кришкою на повільному вогні хвилин 5.