Цей рецепт крабового салату з рисом – ідеальний вибір для святкового столу або сімейного обіду. Завдяки поєднанню свіжих овочів, ніжного крабового м’яса та ароматного вареного рису цей салат стане справжньою окрасою будь-якого заходу.
Інгредієнти:
- Рис – 100 г
- Крабові палички – 250 г
- Яйце – 4 шт
- Огірок – 2 шт
- Консервована кукурудза 1 банка
- Сметана – 50 г
- Майонез – 50 г
- Сіль – 1 ч. л
Приготування:
Рис відварити в великій кількості підсоленої води протягом 10-12 хвилин до м’якості. Під час варіння періодично помішувати. Готовий варений рис відкинути на сито і ретельно промити холодною проточною водою. Воду повністю стиснути та залишити рис до повного охолодження. Яйця відварити вкрутню. Очистити від шкаралупи та нарізати на маленькі кубики. Огірки нарізати дрібними кубиками. Розморожені крабові палички нарізати дрібними кубиками. У глибокій мисці поєднати рис, яйця, крабові палички, огірки, консервовану кукурудзу, сметану, майонез, сіль і ретельно перемішати.