Шукаєте чогось особливого для чаю або кави? Спробуйте цей чудовий рецепт пирога з апельсином! Його ніжне тісто поєднується зі свіжим смаком апельсинових кружечків, створюючи справжню вишукану смакоту. Цей пиріг стане чудовим варіантом для святкового столу або звичайного сімейного вечора.
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт
- Цукор – 150 г
- Сметана – 100 г
- Вершкове масло – 100 г
- Борошно – 200 г
- Розпушувач тіста – 2 ч. л
- Апельсин – 3 шт
Приготування:
Збити яйця з цукром до пухкості. Додати розтоплене вершкове масло, сметану і знову збити. Додати просіяне борошно, розпушувач тіста, цедру одного апельсина і перемішати. З апельсинів тонким шаром зняти шкірку і нарізати кружечками. Форму діаметром 18 см застелити папером для випічки та змастити вершковим маслом. Дно форми посипати столовою ложкою цукру і викласти кружечки апельсина. Зверху розподілити тісто і рівномірно розподілити. Відправити пісень в попередньо розігріту до 190 °C духовку на 40 хвилин. Готовий пиріг трошки охолодити, перевернути, зняти папір для випічки та продовжити охолоджувати на решітці.