Нове

Смачний обід: вершковий суп

Вершковий суп – це витончена страва з багатим смаком і ароматом, яка чудово підійде для обіду або вечері. Цей рецепт вражає своєю простотою і швидкістю приготування, а також багатством смакових відтінків, які подарують гриби та сливки.

Інгредієнти:

  • Гриби (шампіньйони, вишеньки) – 400 г
  • Картопля – 400 г
  • Цибуля – 3 шт
  • Часник – 3 зубчики
  • Бульйон – 4 склянки
  • Вершки – 100 мл
  • Масло вершкове – 3 ст. л
  • Борошно – 3 ст. л
  • Тим’ян – 1 ч. л

Приготування:

Розігрійте вершкове масло в каструлі та обсмажте на ньому нарізану цибулю та часник протягом кількох хвилин. Додайте борошно і бульйон. Добре змішайте. Варіть близько 10 хвилин. Наріжте картоплю та гриби середніми кубиками та додайте в каструлю разом з вершками та тим’яном. Варіть ще 15 хвилин. Подавайте гарячим.

Нове

Популярне