Понеділок, 27 Червня, 2022

Нове

Смачний морквяний торт на сковороді за 15 хвилин

У цій статті я розповім як приготувати морквяний торт на сковороді за 15 хвилин без шкоди для фігури. Ніжний, в міру вологий, ароматний! Ідеальний корисний сніданок, який Ви повторюватимете знову і знову.

Інгредієнти:

Для коржа:

  • Яйце – 1 шт
  • Морква – 90 г
  • Молоко 2,5% – 50 мл
  • Вівсяне борошно – 40 г
  • Кориця – 1/3 ч. л.
  • Розпушувач – 1/2 ч. л.
  • Підсолоджувач = 5 г цукру

Для крему:

  • М’який сир 5% – 120 г
  • Фініки – 30 г (або курага, чорнослив)
  • Підсолоджувач = 10 г цукру

Приготування:

Приготуємо корж. Моркву очистити та натерти на дрібній терці. У миску помістити моркву, яйце, молоко, борошно, корицю, розпушувач та підсолоджувач.

Масу я подрібнюю занурювальним блендером. Так морква не відчуватиметься. За бажанням у тісто можна додати рубані горіхи.

Сковороду з антипригарним покриттям діаметром 24 см добре розігріти. Змастити краплею олії. Викласти тісто та рівномірно розподілити по дну. Накрити кришкою і смажити на повільному вогні з обох боків.

Готовому коржу дати охолонути, та розрізати на 4 частини.

Приготуємо крем. Фініки залити гарячою водою на 10 хв. Потім обсушити паперовим рушником та видалити кісточки. Помістити в миску м’який сир, фініки та підсолоджувач.

Подрібнити занурювальним блендером. Додавати сухофрукти до крему не обов’язково. Можна замінити цедрою апельсина чи лимона.

Складання торта. Промазати коржі кремом, а також верх та боки.

Прибрати тортик на ніч у холодильник, щоб він добре просочився.

Верх прикрасити за бажанням ягодами або тертим шоколадом.

Смачного!





Нове



Популярне