Білий гарячий шоколад з гарбузом – чудовий спосіб зігріти себе в холодну пору року та насолодитися неповторним смаком цього сезонного десерту.
Інгредієнти:
- Молоко – 500 мл
- Пюре гарбуза – 200 г
- Білий шоколад – 100 г
- Кориця – на кінчику ножа
- Імбир – на кінчику ножа
- Мускатний горіх – на кінчику ножа
- Ванільний цукор – 1 ч. л
Приготування:
У товстостінній каструлі змішайте молоко, гарбузове пюре, корицю, імбир та мускатний горіх. Поставте на маленький вогонь, але не доводьте до кипіння. Коли суміш стане гарячою, зніміть каструлю з вогню. Розламайте білий шоколад на шматочки та додайте в молоко. Перемішуйте, поки шоколад не розчиниться.