Нове

«Смачніше, ніж на грилі»: свинячі реберця в духовці за «фірмовим рецептом»

Готуються в духовці, а виходять набагато смачнішими, ніж на грилі! Обов’язково спробуйте дуже рекомендую! Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Свинячі ребра – 1 кілограм
  • Сіль за смаком

Маринад

  • Яблучне пюре – 100 г
  • Коричневий цукор – 20 г
  • Кетчуп – 100 г
  • Лимонний сік – 1/2 штуки
  • Соєвий соус – 3 ст. ложки
  • Солодка паприка – 1/2 ч. ложки
  • Сухий часник – 1/2 ч. ложки
  • Гострий перець та чорний перець – за смаком

Приготування:

Свинячі ребра нарізаємо на шматки, перекладаємо в тарілку, солимо і перемішуємо руками.

У чисту тарілку викладаємо яблучне пюре (можна використовувати дитяче, баночне), кетчуп і посипаємо тростинним цукром.

Вливаємо лимонний сік, соєвий соус, посипаємо солодкою паприкою, сухим часником, гострим перцем та чорним.

Добре розмішуємо ложкою і поливаємо на реберця. Змішуємо руками, накриваємо харчовою плівкою та даємо постояти одну годину.

Викладаємо у форму для запікання, накриваємо фольгою та запікаємо 50 хвилин, при температурі 220 градусів.

Потім знімаємо фольгу та запікаємо ще 15 хвилин, при 220 градусах.

Смачного!

Нове

Популярне