Готуються в духовці, а виходять набагато смачнішими, ніж на грилі! Обов’язково спробуйте дуже рекомендую! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Свинячі ребра – 1 кілограм
- Сіль за смаком
Маринад
- Яблучне пюре – 100 г
- Коричневий цукор – 20 г
- Кетчуп – 100 г
- Лимонний сік – 1/2 штуки
- Соєвий соус – 3 ст. ложки
- Солодка паприка – 1/2 ч. ложки
- Сухий часник – 1/2 ч. ложки
- Гострий перець та чорний перець – за смаком
Приготування:
Свинячі ребра нарізаємо на шматки, перекладаємо в тарілку, солимо і перемішуємо руками.
У чисту тарілку викладаємо яблучне пюре (можна використовувати дитяче, баночне), кетчуп і посипаємо тростинним цукром.
Вливаємо лимонний сік, соєвий соус, посипаємо солодкою паприкою, сухим часником, гострим перцем та чорним.
Добре розмішуємо ложкою і поливаємо на реберця. Змішуємо руками, накриваємо харчовою плівкою та даємо постояти одну годину.
Викладаємо у форму для запікання, накриваємо фольгою та запікаємо 50 хвилин, при температурі 220 градусів.
Потім знімаємо фольгу та запікаємо ще 15 хвилин, при 220 градусах.
Смачного!