Нове

Смачні запечені помідори з травами

Запечені помідори з травами — це ароматна та легка закуска, яка ідеально підійде як доповнення до основних страв або як самостійна страва. Завдяки поєднанню свіжих трав і ніжних томатів, цей рецепт створює справжню симфонію смаків.

Інгредієнти:

  • Помідори — 10 шт
  • Орегано — 1 гілочка
  • Часник — 3 зубчики
  • Цибуля — 1/2 шт
  • Тим’ян — 1 гілочка
  • Базилік — 1 гілочка
  • Італійські трави — 1/2 ст. л
  • Цукор — 1/2 ст. л
  • Сіль, перець — до свого смаку

Приготування:

Розігрійте духовку до 150 °C. Застеліть деко або форму для випікання пергаментним папером. Подрібніть часник і цибулю. Листя тім’яну, орегано та базиліку нарвіть на невеликі шматочки. Помідори розріжте навпіл. Змішайте їх з оливковою олією, часником, цибулею, італійськими травами та цукром. Викладіть помідори на пергамент зрізом вгору. Посипте сіллю, перцем і свіжими травами. Запікайте в духовці протягом 1 години. Потім підвищте температуру до 220 °C і готуйте ще 20 хвилин до утворення рум’яної скоринки.

Нове

Популярне