Цей рецепт сирних кульок у горіховому паніруванні – ідеальний варіант для тих, хто цінує смачні страви зі здоровими складовими. Завдяки поєднанню ніжного сиру з ароматними травами та хрусткими горіхами, ці кульки стануть чудовим доповненням до будь-якого святкового столу або просто смачним перекусом для всієї родини.
Інгредієнти:
- М’який сир – 200 г
- Твердий сир – 100 г
- Прованські трави – 1 ч. л
- Петрушка – на смак
- Мигдаль – 50 г
- Кеш’ю – 50 г
- Кедрові горіхи – 20 г
Приготування:
Розтерти сир виделкою і змішати з добряче натертим твердим сиром. Додати прованські трави та петрушку, перемішати. Дрібно порізати горіхи. З маси сиру сформувати невеликі кульки та обваляти в горіхах. Перед подачею залишити їх трохи постояти в холодильнику.