Нове

Смачні печериці на грилі: рецепт без складних маринадів та купи інгредієнтів

Незабаром розпочнеться сезон шашликів і я хочу запропонувати дуже простий рецепт, як смачно приготувати печериці на грилі – без складних маринадів, купи інгредієнтів та зайвих дій.

Інгредієнти:

  • упаковка печериць (700 грам)
  • 50 грам вершкового масла
  • 70 мл рослинної олії
  • 3-4 зубчики часнику
  • сіль, перець, будь-які спеції – за смаком
  • пучок свіжої зелені (петрушка, кріп, кінза, можна зелену цибулю).

Приготування:

Нам знадобиться упаковка великих печериць. Зараз у продажу бувають великі упаковки спеціально для приготування грибів на мангалі. Втім, якщо у вас є грати  то розмір печериць не має великого значення.

У грибів зрізати виступаючі частини ніжок, посолити, додати олії і все добре перемішати.

Потім нанизуємо печериці на шампур або відправляємо на гриль і обсмажуємо до готовності. Якщо робитимете на вугіллі, то жар повинен бути невеликим. Краще – одразу після приготування м’яса.

Поки гриби ще гарячі, знімаємо їх із шампурів. Потім кладемо печериці в миску, додаємо туди шматочок вершкового масла, ще трохи солі та будь-яких спецій, які вам подобаються. Нарізаємо пучок свіжої зелені (добре сюди підійде кріп і/або петрушка), а також додаємо кілька зубчиків часнику, подрібнених дрібно пропущених через прес.

Все швидко перемішуємо та подаємо гриби гарячими. Це дуже смачно! Рекомендую спробувати.

Нове

Популярне