Шукаєте новий спосіб приготування кабачків? Рецепт кабачків в клярі на газованій воді — ідеальний варіант для тих, хто цінує швидкість та простоту приготування. Ніжні кабачки у хрусткому клярі, стануть справжньою вишиванкою вашого столу.
Інгредієнти:
- Кабачки – 2 шт
- Борошно – 120 г
- Сіль – 3/4 ч. л
- Розпушувач – 1,5 ч. л
- Газована вода – 250 мл
- Рослинна олія – 300 мл
Приготування:
Кабачки наріжте брусочками. Борошно змішайте з сіллю та розпушувачем. Поступово, помішуючи, додайте холодну газовану воду. Розмішайте. У глибокій сковорідці розігрійте олію на середньому вогні. Відправте кабачки в кляр, а потім обережно викладіть їх в сковорідку. Смажте до золотистості з усіх сторін. Обсмажені кабачки викладіть на паперові рушники. Подавайте з улюбленим соусом.