Ці хрусткі курячі палички — ідеальний варіант для швидкого та смачного перекусу або гарної закуски на будь-який випадок. Завдяки простим і доступним інгредієнтам цей рецепт стане улюбленим не лише серед дорослих, але й серед дітей. Спробуйте приготувати ці палички вдома та насолоджуйтесь їх смаком і хрусткою скоринкою.
Інгредієнти:
- Курине філе – 500 г
- Панірувальні сухарі – 1 стакан
- Кефір – 0,5 стакана
- Кунжут – 3 ст. л
- Часник – 2 зубчики
- Паприка – 2 ч. л
- Сіль, перець – до свого смаку
Приготування:
Курине філе розтовкти зворотною стороною ножа і нарізати довгими кусочками завтовшки 2-3 см. Змішати панірувальні сухарі, кунжут, паприку, сіль і перець. Розтовкти часник у пасту і змішати з кефіром. Занурити кожний кусочок курячого філе в кефір, потім обваляти в панірувальній суміші. Смажити на розігрітій рослинній олії до золотистої скоринки. Подавати з соусом.