Це рецепт для справжніх гурманів, які люблять ніжність і аромат свіжого печива. Бісквітне печиво, приготоване за цим рецептом, вразить вас своєю неповторною смаковою гамою і легкістю у виготовленні.
Інгредієнти:
- Борошно – 300 г
- Яйце – 2 шт
- Цукор – 100 г
- Молоко – 50 мл
- Рослинна олія – 50 мл.
- Цедра апельсина – 1 ч. л
- Цедра лимона – 1 ч. л
- Ванільний цукор – 0,5 ч. л
- Розпушувач – 0,5 ч. л
- Сіль – щіпка
Приготування:
В чаші просійте борошно з розпушувачем. Дрібно натріть цедру цитрусових в мисці, додайте ванільний цукор, цукор, яйця, рослинну олію, молоко і сіль. Перемішайте вінчиком або вилкою. До рідинних інгредієнтів пересипте борошно з розпушувачем і замішуйте, поки не отримаєте тісто, яке не прилипає до рук. З отриманого тіста сформуйте кульки, по 70 грамів кожна. Обваляйте в цукрі. Надайте форму. Розмістіть молочні бісквіти на відстані близько 4 сантиметрів на вистелену папером дошку. Потім відправте в розігріту до 180 градусів Цельсія духовку на 30 хвилин.