Це ніжне та ароматне гарбузове морозиво зі згущеним молоком — ідеальний осінній десерт. Завдяки кремовій текстурі та теплому поєднанню спецій, воно стане чудовим завершенням будь-якого прийняття їжі.
Інгредієнти:
- Гарбузове пюре — 400 г
- Вершки 33% — 450 мл
- Цукор — 1 ст. л
- Згущене молоко — 400 г
- Суміш спецій для гарбузового пирога — 3 ст. л
Приготування:
За допомогою міксера збийте вершки до стійких піків. Додайте до вершків гарбузове пюре, цукор, згущене молоко та суміш спецій. Добре перемішайте всі інгредієнти вінчиком, щоб маса була однорідною. Перекладіть отриману суміш у контейнер і поставте в морозильну камеру на 5-6 годин до повного застигання.