Грибний паштет з вершковим сиром – це неймовірно смачна закуска, яка поєднує в собі ніжний смак грибів і кремову текстуру вершкового сиру.
Інгредієнти:
- Шампіньйони – 300 г
- Вершковий сир – 120 г
- Вершкове масло – 30 г
- Оливкова олія – 1 ст. л
- Цибуля – 1 шт
- Часник – 2 зубчики
- Тим’ян – 1 гілочка
- Сіль, перець, зелень – до свого смаку
Приготування:
У сковорідці розігрійте обидва види масла, додайте дрібно нарізану цибулю. Пасеруйте приблизно 3 хвилини на середньому вогні. Додайте дрібно нарізаний часник і готуйте ще 1 хвилину. Викиньте нарізані шампіньйони до овочів, збільште вогонь і пасеруйте інгредієнти протягом 4 хвилин. Додайте дрібно нарізаний тим’ян. Зняти з плити та залишити на 10 хвилин, щоб маса трохи охолола. Збийте гриби з сиром і зеленню в блендері. Приправте сіллю і перцем.