Нове

Смачна яловичина, тушкована з овочами на сковороді

Цей рецепт яловичини, тушкованої з овочами на сковороді, – ідеальний варіант для тих, хто цінує швидкість приготування та бажає смачно та поживно пообідати. Завдяки використанню сковороди цей процес стає ще простішим та ефективнішим. З цим рецептом ви зможете насолоджуватися ніжною та соковитою яловичиною, ароматними овочами та багатошаровим смаком.

Інгредієнти:

  • Яловичина – 700 г
  • Картопля – 4 шт
  • Корінь селери – 1/2 шт
  • Рослинна олія – 2 ст. л
  • Бульйонні кубики яловичі – 3 шт
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Вода – 1 л

Приготування:

Яловичину, картоплю, селеру та моркву наріжте середніми шматочками, цибулю – дрібненько. У сковороді розігрійте олію на великому вогні. Золотисто підсмажте м’ясо з усіх боків. Розчиніть кубики у гарячій воді та залийте яловичину. Після закипання прикрийте кришкою та тушуйте м’ясо на помірному вогні близько години. Додайте всі овочі. Перемішайте та готуйте ще 20–25 хвилин.

Нове

Популярне