Цей рецепт яловичини, тушкованої з овочами на сковороді, – ідеальний варіант для тих, хто цінує швидкість приготування та бажає смачно та поживно пообідати. Завдяки використанню сковороди цей процес стає ще простішим та ефективнішим. З цим рецептом ви зможете насолоджуватися ніжною та соковитою яловичиною, ароматними овочами та багатошаровим смаком.
Інгредієнти:
- Яловичина – 700 г
- Картопля – 4 шт
- Корінь селери – 1/2 шт
- Рослинна олія – 2 ст. л
- Бульйонні кубики яловичі – 3 шт
- Морква – 1 шт
- Цибуля – 1 шт
- Вода – 1 л
Приготування:
Яловичину, картоплю, селеру та моркву наріжте середніми шматочками, цибулю – дрібненько. У сковороді розігрійте олію на великому вогні. Золотисто підсмажте м’ясо з усіх боків. Розчиніть кубики у гарячій воді та залийте яловичину. Після закипання прикрийте кришкою та тушуйте м’ясо на помірному вогні близько години. Додайте всі овочі. Перемішайте та готуйте ще 20–25 хвилин.