Нове

Смачна “Пятниста” сирна паска з шоколадом

Зближається Великодня атмосфера, а ви ще шукаєте ідеальний десерт для святкового столу? Спробуйте цей неперевершений рецепт “Пятнистої” сирної паски з шоколадом! Його неймовірне поєднання ніжного м’якого сиру та ароматного шоколаду точно здивує вашу сім’ю та гостей, роблячи святковий стіл ще більш привабливим.

Інгредієнти:

  • Жирний м’який сир – 450 г
  • Цукор – 100 г
  • Важкі вершки 33% – 100 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Шоколад – 150 г

Приготування:

За допомогою блендера збийте м’який сир, цукор, вершки та розтоплене масло. Повинна утворитися однорідна маса. Відкладіть приблизно третину сирної маси в інший посуд. Розтопіть шоколад у мікрохвильовці або на водяній бані. Змішайте його з меншою частиною м’якого сиру. Форму для паски викладіть марлею, згорнутою у 2–3 шари. Поставте в глибоку тарілку або миску дном вниз. Двома ложками кладіть туди звичайну сирну масу та шоколадну, чергуючи їх. Покрийте верх марлею, поставте плоску тарілку та встановіть вантаж, наприклад банку з водою. Перенесіть у холодильник на 8–10 годин. Потім обережно переверніть паску на блюдо, зніміть форму та марлю.

Нове

Популярне