Незвичайний рецепт салату, який ідеально підійде на Новорічний стіл та приємно здивує гостей своїм неперевершеним смаком.
Обов’язково приготуйте та порадуйте гостей і себе цим кулінарним витвором мистецтва.
Інгредієнти:
- Креветки – 1 пачка
- Соєвий соус – 70 мл
- Лимон – 0.5 шт
- Імбир – 5 г
- Цибуля червона – 30 г
- Лавровий лист – 1 шт
- Сіль за смаком
- Цукор – за смаком
- Солоні огірки – 2 шт
- Бекон сиро-копчений – 100 г
- Орегано – 1 щіпка
- Томати – 35 г
- Ананаси консервовані – 150 г
- Часник – 1 зубчик
- Майонез – 1.5 ст. ложки
- Петрушка – пару гілочок
Приготування:
У каструлю наливаємо соєвий соус, додаємо лимон, імбир, цибулю, лавровий лист, сіль, цукор і наливаємо 400 мл води. Доводимо до кипіння і дістаємо із каструлі всі інгредієнти. Знімаємо каструлю з вогню та закидаємо заморожені креветки. Чекаємо п’ять хвилин і дістаємо готові креветки з каструлі. Солоні огірки очищаємо від шкірки, дрібно нарізаємо бекон та томати. Все відправляємо в миску, додаємо орегано, креветки та дрібно нарізані ананаси. Все до смаку перчимо, солимо, додаємо до смаку цедру лимона, майонез, дрібно нарізану петрушку і збризкуємо лимонним соком. Салат добре перемішуємо і подаємо до столу.
Смачного!