Нове

Салат “Ніжність”: без сиру та майонезу

Сьогодні готуємо салат «Ніжність: смачний, швидкий та простий у приготуванні. Він є ідеальним і на святковий стіл, і для повсякденного меню.

Інгредієнти:

  • печінка тріски – 100 г
  • яйця – 3 шт.
  • огірки мариновані – 4 шт.
  • рис – 100 г
  • сіль за смаком
  • зелень – невеликий пучок

Заправка:

  • олія з печінки тріски

Приготування:

Беремо 100 г рису, добре промиваємо та відварюємо до готовності. Рис у салаті має бути розсипчастим. Даємо йому час повністю охолонути, а поки що підготуємо інші інгредієнти.

Два варені яйця натираємо на дрібній тертці, а третє залишаємо для прикраси.

Чотири мариновані огірки натираємо на великій тертці. Огірки мають бути середнього розміру.

Головний інгредієнт салату, який відповідає за чудовий смак – печінка тріски. Олію зливаємо окремо в маленьку мисочку, ним ми заправлятимемо салат, а 100 г печінки тріски перекладаємо в тарілку і розминаємо вилкою.

Також подрібнюємо невеликий пучок зелені. Я беру мікс – кріп, петрушка та пір’їни зеленої цибулі.

Тепер у мисці з’єднуємо всі підготовлені інгредієнти – два натерті варені яйця, відварений і повністю остиглий рис, подрібнену печінку тріски, терті мариновані огірки, але без рідини, що утворилася, і висипаємо зелень. Додаємо за смаком сіль, виливаємо олію з печінки тріски та перемішуємо.

Перекладаємо салат в тарілку, в якій будемо його подавати на стіл і зверху посипаємо тертим яйцем.

Смачного!

Нове

Популярне