Вівторок, 28 Вересня, 2021

Нове

Салат “Калейдоскоп”

Салат Калейдоскоп – незвичайне і яскраве блюдо для святкового столу. В даному салаті, крім смаку, дуже важливо колірне сполучення інгредієнтів. Нарізані продукти різних кольорів викладаються на круглу тарілку окремо, складаючи красиву ілюстрацію, схожу на картинку калейдоскопа. Заправка для салату зазвичай створюється з сметани або майонезу, поміщається в середину салату. Перед вживанням інгредієнти перемішуються в єдину суміш.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 350 г
  • Огірки свіжі – 2 шт.
  • Перець солодкий – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 200 г
  • Цибуля зелена – 30 г

Для яєчних млинців:

  • Яйця – 3 шт.
  • Молоко – 50 мл.
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія – ​​для смаження

Для соусу:

  • Сметана – 250 г
  • Часник – 2 зубчика
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – за смаком

Приготування:

Приготуйте яєчні млинці. Яйця вбийте в глибоку ємність, влийте молоко, посоліть, збийте віночком до однорідності.

Поверхню сковороди змастіть олією, розігрійте, вилийте невелику кількість яєчної суміші, розподіліть рівним шаром. По черзі посмажте тонкі яєчні млинці.

Млинці остудіть, згорніть у кілька шарів, наріжте смужками.

Свіжі огірки промийте, наріжте тонкою соломкою. Солодкий перець очистіть всередині від насіння і прожилок, обполосніть, також наріжте соломкою.

Куряче філе відваріть в підсоленій воді до готовності. Остудіть його в бульйоні, після наріжте смужками.

Консервовану кукурудзу з банки перекиньте в друшляк, щоб стік весь маринад. Всі підготовлені інгредієнти викладіть окремими смужками на плоскій круглій тарілці.

Пір’я зеленої цибулі наріжте кільцями, присипте їм переходи між компонентами.

Окремо приготуйте сметанний соус. Зубчики часнику пропустіть через прес, додайте в сметану, приправити сіллю і меленим перцем. Соус вилийте в середину салату.

Салат подайте на стіл в такому вигляді, а перед вживанням всі компоненти можна перемішати між собою, просочуючи соусом.

Смачного!



Нове


Не пропусти