Субота, 25 Вересня, 2021

Нове

Пиріжки з лаваша з м’ясом в духовці

Рецепт ледачих пиріжків швидкого приготування. Тут не потрібно замішувати тісто, для цього використовуємо звичайний тонкий лаваш. В якості начинки беремо м’ясний фарш, для соковитості і аромату змішуємо його з цибулею, часником і сметаною. Пиріжки виходять дуже соковитими всередині, з хрусткою рум’яною скоринкою зовні. Рецепт завжди виручить, коли потрібно швидко перекусити, а немає часу на приготування.

Інгредієнти:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Фарш – 300 г
  • Цибуля – ½ шт.
  • Молоко – 2-3 ст.л.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – 1 / 3 ч.л.
  • Перець – за смаком

Приготування:

Підготуйте м’ясну начинку для пиріжків. Цибулю і часник натріть на тертці або перебийте блендером в пюре. Подрібнену цибулю і часник перекиньте в фарш. Додайте сметану, сіль і мелений перець за смаком, ретельно перемішайте до однорідності. Якщо фарш вийде дуже густим, влийте трохи молока. М’який фарш буде легше намазати на лаваш.

Один тонкий лаваш розріжте на 4-5 однакових смужок, викладіть на рівну поверхню. Кожну смужку змастіть м’ясним фаршем, охоплюючи трохи більше половини лаваша.

Лаваш з начинкою скрутіть, отримуючи трикутник, після поверніть його до кінця лаваша.

Таким чином виконайте з іншими екземплярами.

Викладіть заготовки на деко, змастіть їх поверхню сметаною. Завантажте пиріжки на середню полицю розігрітої духовки, запікайте 15-20 хвилин при температурі 200 градусів. Поверхня пиріжків повинна злегка підрум’янитися, а м’ясний фарш всередині повністю приготуватися.

Пиріжки подайте на стіл в теплому вигляді.

Смачного!



Нове


Не пропусти