Цей рецепт — це чудовий вибір для смачного сніданку чи перекусу протягом дня. Ця страва подарує вам неперевершений смак, особливий аромат та радість від власноруч створеної випічки.
Інгредієнти:
- Молоко – 150 мл + 2 ч. л
- Цукор – 1 ст. л
- Сухі дріжджі – 0,5 ч. л
- Вершкове масло – 50 г
- Яйце – 2 шт
- Сіль – 1/3 ч. л
- Сметана – 100 г
- Борошно – 500 г
Для начинки:
- Квашена капуста – 700 г
- Цибуля – 1 шт
- Рослинна олія – 2 ст. л
Приготування:
Змішуємо молоко з цукром та дріжджами. Збиваємо вершкове масло з яйцем, сіллю та сметаною. Просіюємо борошно. Додаємо рідинні інгредієнти та замішуємо тісто. Миску змащуємо рослинною олією. Викладаємо туди тісто, змащуємо маслом. Залишаємо на годину. Нарізаємо капусту. Нарізаємо цибулю великими кільцями. Відправляємо цибулю у сковорідку. Смажимо капусту протягом 10 хвилин. Тісто формуємо у кульки. Розхитуємо у коло. У центр положіть начинку й склейте краї. Противень змащуємо маслом. Викладаємо на нього пиріжки швом донизу. Прикриваємо серветкою й залишаємо на 10 хвилин. Змащуємо яйцем + молоком. Відправляємо в попередньо розігріту до 180 °С духовку на 25–30 хвилин. Тепер ваші апетитні пиріжки готові до подачі!