Середа, 20 Жовтня, 2021

Нове

Пиріг з вівсяних пластівців з яблуками

Готую пиріг без борошна, яєць і з невеликої кількості інгредієнтів. У приготуванні він дуже простий і легкий. Пиріг виходить з яскраво вираженим яблучним і вершковим смаком. І аромат у нього відмінний! Він прекрасно підходить в якості десерту до чаю і для перекусу.

Інгредієнти:

  • 1,2 кг яблук
  • 200 г вівсяних пластівців
  • 150 г вершкового масла (+ для форми)
  • 100 г цукру
  • 1 щіпка солі

Приготування:

Яблука очищаємо від насіння, мембран і шкірки. Подрібнюємо на великій тертці, викладаємо в високу сковороду або жаровню і додаємо цукор. Готуємо на середньому вогні близько 10 хвилин, помішуючи, поки яблука не стануть м’якими.

Потім викладаємо в яблука вершкове масло і нагріваємо, поки масло не розтане.

Відразу додаємо вівсяні пластівці і добре перемішуємо.

Форму вистилаємо папером для випічки і змащуємо маслом. Викладаємо суміш з пластівців і яблук, рівномірно розподіляємо. Ставимо в духовку при 180 градусах на 40-45 хвилин.

Як тільки пиріг зарум’яниться, виймаємо його. Пахне він прекрасно.

Пиріг повністю охолоджуємо в формі і потім звільняємо від пергаменту.

Готовий пиріг з яблуками і вівсяними пластівцями нарізаємо на шматочки і подаємо на стіл. У нього яскраво виражений яблучний і вершковий смак. Пиріг солодкий, дуже ароматний і смачний.

Смачного!!!



Нове


Не пропусти